NY BLOGG

NU HAR JAG SKAFFAT EN NY BLOGG, http://jossanknutsson.devote.se/ fortsätt gärna att följa och kolla och läsa!

devote

Nee nu har Maddee tvingat mej att byta till devote istället, hon säger att det är mycket lättare o så, så jag provar på det, tänker inte ta bort denna bloggen ifall jag inte fattar nått på devote. Men jag länkar min nya blogg här sen när ja fixat den! Hoppas ni fortsätter följa den andra oxå! puss

håller på att fixaa!

Sorry för att de ser ut som de gör på bloggen just nu, men håller på att fixa, det vill inte som jag vill känner jag... Men ska försöka fixa det, pösss

Don't dream your life, live your dream.

Hallooo!
Mår faktiskt bättre nu! Tack vare pencilinen tror ja nog! Fortsätter det såhär så är jag nog på benen igen på söndag iallafall! Så kan jag äntligen träffa mina små homies!
Min lilla fiskpinne Maddee har gjort en ny header till mig utan att jag sa till eller visste om det :o så söööt, så ska försöka få in den så fort som möjligt, måste hitta nån som kan hjälpa mej hur man gör o så bara!
Men ska tvinga i mig varma koppen nu så ja får i mig nått vettigt, pussss
så fucking true!

orkar inte me detta

Hej, va ju på vårdcentralen idag, fick va där 2 timmar.. Fyfan va surt de va, när man mår kasst oxå.. Men det va iaf inte halsfluss, dom trodde de va körtelfeber så fick ta blodprov, fast de va de inte heller. Så vettifan vad som e felet. Kan fan knappt inte ens svälja mitt eget saliv.. hate iit! Men fick iaf 2 olika penciliner som ja sak ta 3 gånger per dag. Så får hoppas det hjälper så ja blir frisk snart! Saknar mina babes så in i helvete ju :( Hahaha hur seg är man inte om man somnar i duschen o vaknar av att vattnet sprutar i ansiktet då? bara jag som lyckas med sånt seriöst.. Haha blir väldigt mycket klagande nu på bloggen men vad ska man göra när man mår förjävligt? Inte precis så att man blir glas av det... Men nu ska ja fortsätta prata me en pojk som gör mig på bättre humör;* Pusss

hate it

Hej, har inte kunnat sova ett skit inatt typ, gör så jävla äckligt ont i halsen när ja sväljer o har varit jätte varm o bah uschhhhh. Hatar verkligen att vara sjuk. Så typiskt att ja blev de när vi har prao oxå, fast de e rätt bra iofs för då missar man inget i skolan, så jobbigt att komma efter o skit.
Mamma ska iaf ringa vårdcentralen så dom kan kolla om det är halsfluss så jag kan få pencilin. Hoppas nästan att det är de för då gör dom iaf något åt det, annars säger dom ju bara "åk hem o vila o drick mycket vatten!" man bah men kiss my ass.. Haha jaja, för mycket skitsnack här då vaa. Ne nu ska ja hämta glass o fortsätta ligga här o vänta på att mamma ska ringa tillbaka. Hoppas ni har det mycket bättre än vad jag har det! pusss

få aldrig en tjej att falla om du inte är beredd att ta emot henne.

.

chillar gaaalet

Haaj! Sitter i uterummet o chillar gaalet just nu medans pappa har lagt fläskfiléerna på grillen;D Sviin mysigt! Lite vårkänsla får man allt!  Skulle tagit en webbcam bild men fattar inte hur man får upp webbcamen så de blir inget med dee.... Men ha en bra kväll så hörs vi kanske senare! pussssssss

fett jävla segt

suger jävligt hårt att va sjuk kan ja ju säga..
Legat i sängen, knarkat alvedon, ätit piggelin och snackat me alex hela daaaagen , sjukt go e den pojken assåå! Kolla in tuffingens blogg oxå då ;) http://chefenhult.blogg.se/ hahah så stilig assåå!! ne men han e allt för gullig den pojken assååååå. Btw, han har universums största qk.
Men nu ska ja fortsätta bah ligga här i sängen.... o vänta på att mamam ska komma med mina jävla halstabletteeer!! sukt seeeeeeeeegt. Aja hoppas ja e bättre imon, pusssss

hemmafru?

hallåå!
Har varit en goo praodag idag faktiskt :D Fick göra massa mackor, plocka disk från bord, servera lite, gjort soppaaaa o lite allt möjligt :D Gillar att jobba lite varierat, o inte stå o göra samma grej 6 timmar.. Så de pasasde mig väldigt bra faktiskt:) Slutade runt 13.30 så kom hem för ett tag sen, göttkööttt!!
Har inget planerat idag så får se vad dagen har att bjuda på:)
Ha de göttt! pusss
får bli bild i repris nu när ja inte har nårra andra..

har inte lust eller ork

Har tyvärr inte lust elelr ork till att blogga just nu. Vi hörs imorgon mina kära bloggläsare, puss

.


lugna puuckaaaaaaaaar

tjeena!
Idag är en redig sängliggar dag känner jag. Ösregnar ute o sliiten e man. Nu äre bah en mysig kille som fattas... hehehe ;) Jaaja, ska nog ta o sätta på en film snart när den laddats ner färdigt o så.
Min data funkar inte för laddaren är sönder så den e stendöd. Så nu har jag fått pappas andra laptop som ja får ha så länge ja vill. Men alla bilder o sånt e ju på den datan så de kommer bli rätt tråkigt på bloggen nu tyvärr.. Men får se om ja får ny laddare till den så ja kan lägga över alla bilder på usb o sen in i denna datan! Så nu vet ni de meed, haha.
Men nästa vecka o veckan efter de har vi prao, ska faktiskt bli väldigt kul o skönt att komma bort från skolan o den vanliga vardagen lite! Pusssssss

fet kväll!

Hej!
Va svin kul igår! Vi va på fest i forserum, (jävligt öde är det där men w/e). Kom jävligt mycket folk, alltid kul att lära känna nytt folk ju :D Sov där hos Marco med o idag åt vi pizzaaa me han innan vi drog hem :D Svingott! Hängde med Maddee hem när vi kom till jkpg igen. Vi däckade i 2-3 timmar haha... Sen snackade vi bara o lite sånt, så nu e jag hemma o ska bah ta det lugnt idag :) Jävligt sköönt!
Men hoppas ni hade en bra fredagskväll iaf! Sorry att de inte blir nårra bilder nu men min data går inte att använda för laddaren är typ sönder.. Men hoppas ni klarar er ändå!
Pusss
Maddee, du är helt jävla underbar, glöm aaldrig det, du är mer än guldvärd gumman. Vi klarar ALLT tillsammans, vi ska fixa detta oxå. Älskar dig mest min ängel <3

taaagg med världens bästa!

Tjaaa!
Taggar feeest nu! Ska snart dra till bussen o sen ska vi ta tååååget från june! Ni får veta vart vi har varit imon eller nått;) Fyyfan va fett de ska bli eller! LOVE MY LIFE BITCHES!
Hörs imon, pussssssssssssss

snygga.se

HAHAHAHA. dåliga bilder, men mobilkamera uknow..  moa kom inte med på nån bild men du är snygg med!!!!!! mehehe ;)

UNDERBAR DAG!

Hej!
Varit en svin kul dag i Göteborg med klassen! Så jävla underbar klass har jag. Älskar den! Kan ju beskriva dagen lite kort.
- va på någon svin tråkig grej när vi kom dit i nån timme.
- gick vilse när vi skulle gå till nordstan.
- gjorde bort oss och frågade folk hur man kom dit.
- kom äntligen fram till målet!
- shoppade loss!
- käkade på pizzahut, svingott!
- shoppade lite till.
- skulle försöka hitta tillbaks till dit bussen skulle komma o hämta oss.
- skämde ut oss en hel del, frågade en vart Heden låg så va vi precis där......
- kom äntligen fram till Heden och såg några stiliga boyys som hade köpt svin snygga skjortor (elller?) , det visade sig vara dom som går i våran klass;)
- en väldigt högljudd, pratig, flummig, galen resa hem!
- SIST MEN INTE MINST, HAR SKRATTAT NÅGOT OTROOLIGT MYCKET, KÄRLEK TILL ALLA SOM GJORDE DAGEN UNDERBAR!
Såå, dedär va en liten kort beskrivningen av min dag;) Ni får bilder sen lite senare på lite heta människor!
Hoppas ni haft en lika bra dag som jag! Pusssssssssss

härligaste, roligaste & jobbigaste passet på länge!

Har varit på ett skit skönt pass idag på friskis! Först va det 40 minuter skivstång ungefär, tränade armar, rygg, axlar, ben o mage, va jobbigast i armarna tycker jag eftersom jag inte har så mycket armmuskler... sen va det 35 minuter spinning! Tiden gick verkligen skit fort och det va hur kul som helst! Sån härlig känsla efteråt när man har lite verk i armarna och ben, då känns det verklgien som det har gett något! Men nu kommer ja la inte kunna använda armarna på ett tag.. ;) men de e ju så det ska va ! ;D
Nu har jag duschat och hjälpt mamma att göra ordning i uterummet , va svin smutsigt efter dom som hade varit där o sågat i väggen o satt dit dörr o massa. Så nu ska vi göra tacos o sen blir det nog att bara mysa, blir en liten tjejkväll idag för pappa är i sthlm o jobbar o kommer hem imon!
Måste dock sova tidigt idag eftersom jag ska va i skolan kl 7 imon.. Ska till Göteborg med klassen o de ska fan bli svinkul:D Ska gå på nån jävla mässa först o sen får vi typ 3,5 timmar för att gå på stan själva o sånt. Lär ju bli svin nice eftersom mina schnygga brudar e med ;)
Ne nu ska jag ta o gå ner o hjälpa till lite, pusss!

spinnig&skivstång

Haaj!
Kom hem från skolan för en liten stund sen. Tog 27:an hem med Madde för vi slutade lite tidigare o duktig som jag e fick jag gå från centrum o hem, men som tur var ringde min lilla älskling som ja pratade med ända tills jag va hemma, sjukt va mycket vi har o prata om när vi inte har träffats på bara några dagar!
Men när ja kom hem va byggarbetarna fortfarande kvar, dom håller på o gör en dörr så vi kan gå inne från huset till uterummet, blir as nice!
Nu har jag iaf bytit om o käkat o lite så o så snart dra ut till bussen o åka in till friskis o träna med mamma! Blir ett dubbelpass dag, både spinning och skivstång, GOOGO!
Hörs senare, pussssss
träningskläderna på o grejjer!

om ett skratt förlänger livet är jag helt odödlig~

I'm not beautiful but I'm still myself

mr brightsiide

Hallåå!
Har typ inget att skriva just nu, inte hänt nått speciellt idag, skolan har rullat på som vanligt o så:) Blir bara att soofta hela kvällen, är sjukt seg, venne varför xd Men så kan de va iblaaand:D Men hoppas ni har det bra så skriver ja senare!
Ps snöade idag, snöar det mer får ja damp, bah så ni vet..... ds
lite fail bild men tog lite bilder innan o hade bara räcket som hjälp så blev inte så bra , men så såg ja ut idag iaf!

TRUE SHIT

Everything has an END.
Boyfri(END)
Girlfri(END)
Fri(END)
But there's 1 word, it has (ILY)
And the word is Fam(ILY)



pappa o dotter tid lite sååja

Haallo!
Dagen har varit rätt så chiiill tycker jag, hade 3 timmar hål för tyskan va inställd så bara haft 4 lektioner idag ;) Hade årskursprov i engelska o det gick faktiskt riktigt bra tror jag :) Skönt när man känner så! Hoppas bara resultatet blir lika bra som mina tankar... Men det lär vi ju märka.. ;)
Skulle egentligen träna idag, men kom hem för sent så hann inte med bussen och pappa kom hem väldigt tidigt så hängde med honom till sopptippen och slängde massaaa från garaget duktig som man är :D Men vad skadar att hjälpa till lite när man har världens bästa föräldrar?
Men nu blire nog bara att ta de mest lugnt tror ja :) Skriver mer senare ikväll! pussss
mamma o pappa bjuder på bilden ;) bara för dom e så sweeeeeeeeeeeeeeet, heehe

jag ryser när ja hör ditt namn, de bara e så.

gammal men en del av texten stämmer rätt mycket just nu.

det är dig jag tänker på innan jag somnar, det är dig jag tänker på precis när jag vaknar.

when i text you.
it means i miss you.
when i don't text you.
it means i waiting for you to miss me.


Saknade tider

inte haft tillgång till att blogga

Hej! Det var ett litet tag sen nu, eller ah, 2 dagar sen typ. Varit lite mycket i helgen men har haft jävligt skoj! Tänkte berätta lite vad jag har gjort.
Fredag- Åkte till Maddee nårra timmar o softade mest sen åkte jag till Linnea och Kajsa och vi letade fest, först skulle vi till dalvik sen till hyltene men vi hamnade på åsasjön(y) svin kallt va de väl... Men lite senare fick jag skjuts hem till Hanna av en jävligt  schysst kille! Vi gjorde inte så mycket när ja kom dit bah snackade o flummm som vanligt.
Lördag- Vaknade ju somsagt upp jämte bästavän, mys! Drog hem rätt skapligt, hann duscha o sånt innan Julia frågar om jag vill komma till henne o följa med o fixa en sak, så det va bara att fixa sig på 20 minuter o sen springa ut till bussen igen!  Men jävligt värt va de iaf , hon e bara för bra asså;D Tog även en fika inne i stan innan hon skulle dra o jobba:) Mötte upp Hanna inne i stan o vi satte oss på donken ett bra tag o tjöötade som vanligt! Senare på kvällen drog vi in till stan igen med Maddee och käkade pizza på evergreen, sviingott! Skulle egentligen hem till en på dalvik efteråt men blev inte så för ah.. ja venne egentligen, så vi åkte till dalvik i onödan och sen GICK från dalvik till juneporten, duktiga tjejer?;) Men vi gick iaf hem till Isac o Erica va me han med så vi satt hemma hos han o snackade till 2 typ. Skitniice!  Blev en jävligt lång dag igår känner jag o grattis om ni har orkat läsa allt detta men orkar inte göra om det o korta ner det...
Söndag- BARA TA DET HELT FKKING LUUUUGNT!

TAAGGEET!

Tjaaa!
Kom hem nyss typ och nu ska jag strax ut till bussen igen och dra till Maddee, fixar iordning mig hos henne istället :* Så ska träffa henne nårra timmar och sen ska jag till Linnea så får vi se vart vi hamnar senare ;D Blir nog svinbra iaf ;D Så blir dålig uppdatering idag tyvärr. Men ska hem till Hanna och sova troligtvis så kanske kan göra ett inlägg från henne senare ikväll/inatt ;) Men hoppas ni får en bra fredag! Pusss
nu sitter ja här o taggaaaaar kvällen med go musik o lite annat gottttt!

tänkte sprida lite gläädje till folket

Nuu är det sååhär att jag är typ hur jävla glad som helst. Har vääääääääääärldens bästa vänner, oslagbara föräldrar och underbar bror, vad mer begär man? inte mycket assååå! O sen har jag väl den där andra underbara känslan (a) Känslan av att börja gilla någon på riktigt.. Oslagbar känsla dedär! Såå just nu ligger jag i sängen o njuter av livet rent ut sagt ;D Med svin go musik! Strax är de ju bb o grejjer oxå! Fiint!


Baby you light up my day

Hej!
Varit en lite upponer dag idag, vissa människor vill man ju verkligen spy på ! :) Fattar inte hur vissa tänker, men får la hoppas att ni med mognar upp en dag :D Så har la mest varit arg om man säger såå, men mina underbara vänner gör ju så man håller humöret uppe hyffsat bra iaf ;* En jävla tur deet!
Direkt efter skolan drog jag in till friskis för att möta mamma, så vi körde ett hårt spinning pass, hur gött som helst!
Och nu har vi precis käkat tacos o lite sånt, hur fint som helst! Lite vardagsmys så här på vardagen e ju aldrig fel? (lät lite cepigt men w/e). Imon får vi se lite vad som händeeer, ska antagligen träffa Linnea hoppas jag på o kanske dra på nån fest eller något, sen vet jag inte mer vad som händer i helgen faktiskt.. Ska nog träffa Hanna på Lördag iaf :D Men vi märker la hur det blir! Ha en fortsatt braa daag så hörs vi kanske senare eller imon! Pussss

haha hur fan kan man tänka på någon så sjukt mycket

Heeej!
Dagen har varit azuuume! Skolan va rätt soft, lite seg bah. Men annars helt okej! O skulle egentligen tränat idag men hann inte det så det får bli imon istället! Träffade Mikkan idag, längesen vi va nu. Chillade mest o lagade kyckling o nudlar,hur gott som helst ;D   sånna mäster kockar! eller..?
Men snart blir det att glo på bb o sen blire att sooovaa! natttttttttttttttti
what the hell is going on, I think I'm in love..?



BYE GINGER WEELCOME BLONDIIE

Nuuusåååå är jag mitt rätta jag typ. En dum blondin;*  Hahaha neejdå, en väldigt smart o klok blondin ;) (eller?)
Ne men trivs faktiskt väldigt bra som blondin o nu får det vara så ett tag fram över känner jag :D För nu vet ja ju hur jobbigt det är att bli blond från brunett iaf ;) Men det va värt det!

överlycklig tjej här dåvaa

Heeeeeeeeeeeeej!  Kan ju börja med att säga att det är en helt underbar dag idag :DD Är på svin bra humör och allt går som jag vill och jag blir blond om en timme typ ;D  Att så få ord kan göra hela ens dag... (a) Men skolan idag har varit rätt sooft. Rullat på som vanligt. Gött deeet! Men snart ska mamma skjutsa mig till frissan och hoppas verkligen håret blir bra nu! Annars händer inget annat idag, har en läxa till imon som ja måste göra bara.. fast man ska bara läsa nårra sidor så de e rätt chill;)  Men hoppas ni haft en bra dag så hörs i senare så får ni bild på resultatet oxå! Pussss

dax att soooooooova

Nu blire att soova och tänka på dig. Imon blir det skolan o sen frissan för att bli blond ;D Love my fking liife! Good night sleep tight ;)


No girl believes that she's beautiful until a guy comes along and makes her feel she is

Hej!
Varit ett asnice lov! Varit med Maddee och Hanna typ hela lovet o träffat annat roligt folk, helt underbart! Skulle gärna ha en veckas till lov kan jag ju säga.. Fast ändå rätt skönt att komma in i rutinerna igen! (bara för att låta duktig..)  Ne men det är ju bara 2 veckor nu o sen prao i 2 veckor o de e ju rätt chill :)
Men nu har jag iaf kommit hem från Hanna o sitter o snackar skype med Pelle och Hanna ;D Händer inget mer speciellt idag tror jag för jag e jäävligt seg o ska sööva tidigt idag annars orkar jag aldrig gå upp imon ... Men jaaja hoppas ni haft ett gött loov! pusss
blir hel blond imon dååå! dock trivdes jag jävligt bra i mörkt.. får la se hur det blir till hösten/vintern..

sköön daag!

Tjaa!
Dagen har varit aazuume! Drog till Maddee och vi snackade o tog de mest lugnt. Sen kom även Hanna och då köpte vi jordgubbar, så jääääääävla gott!
Men vi drog in till stan bah för att Emil ville till donken o snälla som vi e hängde vi med, utan att äta nått faktiskt, en applåd ;) Haha ne men vi satt där ett tag iaf o sen kom Isac o Jonte. Snackade lite med dom o sen skulle vi dra hem till Jonte egentligen men ah blev aldrig så, träffade Julia o Natta på june så stog o tjötade med dom lite.  Träffade även Linnea, dock jävligt kort stund för hon va tvungen att dra typ direkt.. Men vi gjorde inte så mycket mer faktiskt, snackade mest o lite sånt, alltid lika trevligt. Men nu ska ja sluta tjöta massa ointressant skit. Känner att detta inlägg blev lite meningslöst men kbry? Haha ne men är hos Hanna nu iaf och snart ska vi la söööva :D Alltid lika mysigt att sova jämte sin bäästisfäästis ;*
Men hörs imon, puss!
I might be in love, who knows..?


GLAD PÅSK.... i efterskott eller nått?

Gooddaageens! Förlåt för att ja inte skrev igår, men hade verkligen inte tid o lust just då. Kommer bli bättre, de lovar jag!
Igår åkte vi till Nässjö till familjen Frisk! Käkade, körde poker, rundpingis och hade de allmänt trevligt bara:D Svingött. Vi slaggade även där så nu har vi kommit hem, rätt skönt att komma hem rätt skapligt så har man ju hela dagen på sig att göra nått med eftersom vi e lediga  imon oxå. Så jag ska dra till Madde om en timme typ så får vi la se vad dagen har att bjuda på, kanske bara tar det lugnt eller hittar på nått random, veem vet? Man vet aldrig med oss kan ja ju säga;) Men vi hörs nog senare , hoppas ni har haft en bra påsk o käkat mycket ägg, mahhaa;)
Pussss
.
Linnea, älskar dig grymt mycket och du vet att du förtjänar det bästa. Du är stark gumman. Kommer alltid finnas för dig vad som än händer. /J

Så såg jag ut igår dååårå, snygg axel min bror har


It's hard to accept the truth when the lies were exactly what you wanted to hear.

känslan när ditt namn står på mobilskärmen.

simma kan jag, men i dina ögon drunknar jag.

Hallo!
Har egentligen inget intressant att berätta nu, har bara ätit lite påskmat med familjen och myst framför teven o sånt. Kbry typ.
Men tänkte bara säga en sak, är det bara jag som tycker de e grymt störande när folk bara slutar svara på mess helt plötsligt eller somnar ifrån en på kvällen? Jag stör mig grymt på det iaf, de e la inte nått jätte stort som man borde bryr sig om men ändå, jävligt störandexd, men de e la sånt man får leva med antar jag :D Om det inte e värre än så så äre väl bra om man ska se det positivt;) Tror en del känner ungefär samma sak faktiskt. Eller så kanske jag har helt fel, vem vet ;D Men nog om det:)
Kan ju passa på att visa er hur jag ser ut idag då!
fick min älskade parfym av mamma o pappa idag, lycklig tjeej!

life's too short to even care at all

Goddaaag:D
Känner på mig att det kommer bli en bra dag idag! Venne varför, är bah på allmänt bra humör idag;D (kan ju vara för att ja fick ett mess av dig i morse:$)
Blir lite påsk mys med familjen idag:) Och imon blire att åka till Nässjö till familjen Frisk! Blir nog treevligt:)
Nu ligger ja bara på mitt rum o dunkar musik o har de bara helt göött! Ha en bra dag så hörs vi senare, pusss

de e ju kööört, elleerrrr?

Heeeeej!
Kan ju börja med att be om ursäkt för den dåliga uppdateringen... inge bra assåå! Men så kan de va ibland.
Har varit fullt upp idag, drog in till stan med Ellis och mötte Maddee. Fast vi åkte nästan direkt till a6 för dom skulle fixa lite saker. Sen drog vi till stan igen för att träffa Elin och Becka, jävligt saknade brudar! Vi satt o tjötade på adelante och lite så. Sen ville vi hitta på nått gaaaaaalet så vi tog bussen till Tokarp eller nånstans xd Och chillade runt mest... haha fan va kul vi hade, ska nog inte gå in på detaljer ;)
Men va tvungen att dra hem rätt tidigt för bror kom hem idag, så nu har HEELA familjen käkat o myst lite :) O nu ligger ja här me bror o kollar bb. Blir bara soofta resten av kvällen! Härligt!
Puss

fett go kväll

Hej!
Kom precis hem från att ha varit på bio med Maddee, Hanna, Emil, Ellis och Jocke! Filmen va fan svin bra! Rekomenderar verkligen den till er som älskar att skratta;D (därför passade den perfekt till oss)
Det hann gå 1 minut av filmen innan vi fick våran första attack XD Sjukt kul verkligen ;)
Har lite planer inför morgondagen men det tar vi mer om imon! Nu ska ja strax söööva , svin trött. Natttiii fuckers!

f*kking m*nsverk........

Halllå!
Har nyss duschat och ska strax gå o fixa mig o sånt :D Mamma va så gullig och hämtade mig från friskis så jag kom hem snabbare, såå segt att åka buss både dit och hem... Så nu gör hon lite mat till oss så ska gå ner o käka me henne strax, myspys:) Om 1 timme typ skjutsar hon mig och Hanniiz till Maddee så ska vi in till stan o gå på bio:) Blir nog jätte skoj!
Ha en skön kväll och njut ordentligt av vädret! pusss

I just wanna make you proud.

Godmorgon!
Vaknade för en liten stund sen. Redigt skönt att sova ut ordentligt för en gångs skull. Och vädret gör en ju på bättre humör oxå! Även att de e pyttelite snö på lite ställen så äre blåhimmel och sol iaf, alltid något ju!  Men idag har jag bestämt mig för att vara duktig, bokade precis ett spinningpass som är vid 16.45. Skit skönt! Så nu ska jag gå ner o ta nått att käka o sen bara dunka musik o ta de lugnt tills jag ska dra ut till bussen. Ha en härlig dag så hörs vi senare , puss
mahahah

lite dåliga raggningsrepliker för att lätta upp stämningen

Känner du lukten av rök? det är jag som brinner för dig!
.
.
Har du ett plåster? Slog i knät när jag föll för dig :/
.
.
Jag ska bli säkerhetsvakt, får jag öva visitering på dig?
.
.
Jag har tappat mitt nummer kan jag få ditt?
.
.
Himlen måste va tom ikväll, med tanke på alla stjärnor som glittrar i dina ögon.
.
.
Gullet, kan du flytta på dig lite? min glass håller på att smälta.
.
.
Kan ja få låna din mobil? Jag lovade att ringa mamma så fort jag blev kär!

du är så söt så mina ögon får diabetes

(haha erkänn grym raggningsreplik som rubrik?????)
Har iaf kommit hem från Maddee nuu! Så nu blir det bara att ta det lugnt helt enkelt. Jävligt soft om ja ska va helt ärlig! Bah lyssna musik o messa me underbara personer o tänka på allt o inget, lite egen tid för sig själv alltså. Det behöver nog alla ibland. Förövrigt äre faktiskt jävligt bra nu förtiden :D Allt rullar på som det skaa :DD (kbry säger ni typ då) Ne men ibland måste man ju va positiv oxåå när man väl är glad :D
Imon blire bio med Maddee, Hanna, Emil, Ellis och Jocke, myyspys. Ska kolla den senaste American pie! (venne om ja har sagt de tidigare men whatevaah) Så det blir att softa hela dagen för bion är inte förrens 21.30. Och efter det får vi la se vad som händer! Men pusssssssss

soola

Haaallo!
Gårkvällen var helt azuume! Drog in till stan och fikade med MAddee och Hanna. Träffade även Julia, Mikkan, Sandra och Linn. Satt och snackade lite skit med dom oxåå :D Svingött! Träffade Linnea och Kajsa en stund oxå! Saknade fliickor dedäraa! Hann dock bara snacka i 10 min typ :/ Meen senare drog vi hem till Hanna och softade bara! Sov även där! Och idag har jag varit inne i stan o käkat o så. Fick även med mig lite nytt hem! Asniice!
Nu ska jag och Maddee dra till Hovslätt och sola! Hur fint som helst! Sen drar vi nog hem till henne en stund o tar det lugnt! LIVET LEKER JUST NU, just so you know.
Ha det förjävla gött så skriver ja mer ikväll! kommer lite bilder då med.
Älskar dig mest bäästiisfästiis!

knarkar dessa goingar


good moorniiing

Gomorron på er!
Vaknade precis, hur gött som helst att inte nån jädra veckaklocka ringde i morse. Så ja ska väl strax ta o gå ner o fixa lite frulle o sånt. Idag blire antagligen att träffa brudarna. Får se vad vi hittar på. Kanske blir stan eller något. Men de märker vi!
Världens bästa pappa fyller även år idag! Så ett STOORT grattis till honom!
Lite deprimerande när man ser att det ligger lite snö ute dock... VART ÄR VÅREN?!?!?!
aja hoppas ni får en bra dag! pusss
älskar dig!

några bilder

så såg jag ut i Lördags
linne från h&m
skjorta från bik bok
orkade inte lägga över bilderna från mobilen nu, kanske blir senare.

hooome again yeyeeee

Tjoo!
Nu har jag o mammii kommit hem precis. Varit en mysig helg hos kusinerna. Shoppat, firat Linda, käkat tåårta såklart, myst i soffan, shoppat ungefär! Vi va inne i Örebro i Lördags en sväng och kollade lite och idag var vi i Mariebergsgallerian o shoppade lite.  Fick med mig lite hem iaf, ni får bilder på helgen och på sakerna sen!
KÄNSLAN SOM UPPSTÅR NÄR DET ÄR SÖNDAG OXH MAN KOMMER PÅ ATT MAN HAR LOV HELA NÄSTA VECKA!! så helt plötsligt blev det inte en tråkig och seg söndag! Speciellt inte när man ska träffa sina underbara brudar imon oxå!
Men vi hörs lite senare! kisssses

RSS 2.0